Listas Perfume Bvlgari Coral. Bvlgari omnia coral eau de toilette pentru femei a fost inspirat de culorile strălucitoare ale coralilor roșii rari, iar compoziția sa include o combinație armonioasă de floare de hibiscus, nufăr, fructe suculente. Atemporal si voluptoase, omnia coral starneste simturile cu vibratii exotice si note inaltatoare. Base notes are musk and virginia cedar. Middle notes are pomegranate, hibiscus and water lily; Mi se pare ca este exact ceea ce cautam, deoarece miroase placut si feminin.

12115889226446907362

Melhor 12115889226446907362

Poate ca altor femei nu li se pare ceva iesit din comun, insa mie imi trezeste anumite amintiri. Mi se pare ca este exact ceea ce cautam, deoarece miroase placut si feminin. Bvlgari omnia coral tester dama bvlgari bvlgari man in black parfum.

Un parfum floral și fructat ce vă aduce senzația unei zile de vară însorite, aroma florală a naturii încântătoare și a oceanului infinit, pe parcursul întregului an.

Omnia coral by bvlgari is a floral fruity fragrance for women. Middle notes are pomegranate, hibiscus and water lily; Omnia coral by bvlgari is a floral fruity fragrance for women. Poate ca altor femei nu li se pare ceva iesit din comun, insa mie imi trezeste anumite amintiri. Un parfum floral și fructat ce vă aduce senzația unei zile de vară însorite, aroma florală a naturii încântătoare și a oceanului infinit, pe parcursul întregului an.

12115889226446907362

The nose behind this fragrance is alberto morillas.. Base notes are musk and virginia cedar.

Kenkuesterg © All Rights Reserved